Toggle Mobile Menu

Ølsted

Afdeling Ølsted består af Anemonevej m.fl., Solsikkeparken, Kildemoseparken og Bavnager.

Anemonevej består af 21 boliger, der ligger fordelt på Anemonevej, Solsikkevej og Egholmvej. Boligerne er på 85 m² med tilhørende have.

Solsikkeparken består af 64 boliger i ét plan, med tilhørende have, i tæt lav bebyggelse.

Kildemoseparken består af 70 boliger med tilhørende have, i tæt lav bebyggelse, tæt på Ølsted station. Der er både boliger i ét og to plan.

Bavnager består af 22 ældreboliger med tilhørende have. Boligerne er 2 rums boliger på ca. 57 m². Halsnæs Kommune har anvisningsretten.

Ølsted er en hyggelig lille landsby tæt på skov, Roskilde Fjord og Arresø, og med mange gode faciliteter, heraf kan nævnes: Gode dagligvarebutikker, daginstitutioner, skole, plejehjem og en idrætsforening samt Ølsted kro og Hotel, hvor du blandt andet kan nyde et godt måltid eller holde et arrangement i deres selskabslokaler.

Byen byder også på et kulturelt samlingspunkt. I 2018 åbnede Ølsted sommer-scene, som er bygget i bunden af Ølsted grusgrav. Her kan man nyde diverse optrædener i de naturskønne omgivelser. Nær Ølsted sommer-scene, finder du også både naturfitness, legeplads, shelter og et madpakkehus.