Havebofællesskab

I Arresø Boligselskab har vi 3 afsnit som er en del af havebofællesskabet, nemlig De hvide huse (Anemonevej m.fl.) i Ølsted og afsnit A (Anemonesti m.fl.) og afsnit B (Birkevej 1-15) på Skovbakken i Frederiksværk. Til disse boliger hører der særligt store haver til, og nabolaget ligger op til godt naboskab og sociale arrangementer.

For at komme i betragtning til en sådan bolig skal du først og fremmest have et aktivt ansøgningsnummer i Arresø Boligselskab. Dernæst skal du udfylde et ansøgningsskema og du vil herefter blive inviteret til en kort samtale med et visitationsudvalg som består af havebofællesskabets egne beboere. Havebofælleskabets venteliste går ikke efter anciennitet, som den almindelige venteliste, men vurderes ud fra fællesskabets behov.

Du kan læse mere om havebofællesskabet her.

Har du spørgsmål til havebofællesskabet, er du velkommen til at kontakte servicecenteret, gerne på vores mail ab2010@ab2010.dk.

 

Grundet stor interresse for havebofællesskabet, er der pt. lukket for opskrivning til alle 3 og 4 rums på Skovbakken. Du kan under fanen Venteliste skrive dig på interesselisten, og få besked når der er åben for opskrivning til disse boliger.

Ønsker du at søge 4 rums boliger i Ølsted (De Hvide Huse) eller 2 rum i afsnit A (stierne) på Skovbakken, skal du sende en mail til  ab2010@ab2010.dk. Du vil herefter få tilsendt et ansøgningsskema som du skal udfylde og returnere for at komme i betragtning til ventelisten.