Gydetoppen, Ølsted

 

Gydetoppen er et seniorbofællesskab, der består af 20 boliger. Alle boligerne er rækkehuse og består af 2 eller 3 rum på mellem 64 - 87 m². Til alle boligerne er der adgang til egen lille have.

Spørgsmål vedrørende opskrivning til bofællesskabet kan rettes til Arresø Boligselskab.

Ølsted er en hyggelig lille landsby tæt på skov, Roskilde Fjord og Arresø, og med mange gode faciliteter, heraf kan nævnes: Gode dagligvarebutikker, daginstitutioner, skole, plejehjem og en idrætsforening.

Byen byder også på et kulturelt samlingspunkt. I 2018 åbnede Ølsted sommer-scene, som er bygget i bunden af Ølsted grusgrav. Her kan man nyde diverse optrædener i de naturskønne omgivelser. Nær Ølsted sommer-scene, finder du også både naturfitness, legeplads, sheltre og et madpakkehus.

Den hyggelige lille landsbykirke ligger i centrum af byen.

Lokalbanen kører 2 gange i timen, mod Hillerød og Hundested og der er bus mellem Helsinge og Frederikssund, med videre forbindelser.

 

Venteliste til Gydetoppen:

Du skal kontakte Arresø Boligselskab og have et aktivt ventelistenummer. Herefter er det Lene Johansen som står for ventelisten i Gydetoppen, hun kan kontaktes på mail: gydetoppen22@os.dk